Vi har åpent 24/7, med unntak av helligdager og helgedager
Norge gratis:

Personvernerklæring

Om du har spørsmål angående personvern som ikke er dekket i dette dokumentet kan du kontakte vår kundeservice. Vi vil komme tilbake til deg så fort vi har mulighet.

Vi forplikter oss til å beskytte ditt personvern, og alle personopplysninger blir alltid behandlet i henhold til lovverket og retningslinjer gitt av Datatilsynet. Dette inkluderer personvernforordningen (GDPR) og personopplysningsloven. Vi tar informasjonssikkerhet på stort alvor, og i tillegg til nødvendige digitale sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysningers integritet, har alle våre ansatte som pakker og sender varer taushetsplikt.

Hva er personopplysninger og hvilke regler gjelder?

Det som knyttes til en enkeltperson er personopplysninger. Noen eksempler på hva dette kan være er IP-adresse, e-postadresse, navn, bosted, telefonnummer. Eventuelt en kombinasjon av alle disse som muligjør å finne ut av hvilken person det er snakk om. Etter analyse av disse dataene.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven.

Informasjon om bruk av kunders epostadresse:

Om brukeren er registrere seg hos oss vil brukeren motta et nyhetsbrev. Din epostadresse har ikke blitt leid ut, solgt eller blitt delt på en annen måte delt med tredjeparter for å bringe deg dette nyhetsbrevet. Om du ikke lenger vil motta dette nyhetsbrevet kan du enkelt klikke meld deg av nyhetsbrevet i selve nyhetsbrevet. Du vil da ikke motta fremtidige nyhetsbrev.

For å kunne gjennomføre ordre må kunden fylle inn følgende informasjon:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Adresse
  • Postboks
  • By
  • Land
  • Telefonnummer
  • Epostadresse.

Norgeklinikk.com utfører alle nødvendige tiltak for å beskytte personvernet og informasjonen vi henter fra brukeren for å kunne gjennomføre handelen. Dette inkluderer besøk på hjemmesiden og potensiell kommunikasjon. Vi gjennomfører personvernbeskyttelse i henhold til korrekt lovgivning. Denne siden vil gi detaljer om prosessering, innhenting og lagring av informasjon anskaffet gjennom transaksjoner mellom bruker og apotek, eller ved besøk på hjemmesiden.

Dataprosessering

Ved bruk av funksjonalitet tilbudt av oss, enten for å lese informasjon eller for å utføre kommersiell drift vil noe data bli innhentet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til sted, tid, operativ system, hvor lang tid bruker var på nettsiden og nettleser som ble brukt til å koble seg opp mot nettsiden, så vel som aktiviteter gjort på siden. Denne informasjonen er samlet for å kunne ha et klart bilde for hvordan vår nettside blir brukt. Denne dataen blir lagret anonymt.

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Norgeklinikk.com vil forsikre deg om at vi har tatt alle administrative, tekniske og fysiske tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot utilsiktet, ulovlig eller uautorisert ødeleggelse, tap, tilgang, avsløring eller bruk. Vi har vedtatt våre egne interne etiske regler for behandling av personopplysninger, og våre ansatte har gjennomgått spesialopplæring om prinsippene og retten til beskyttelse av personopplysninger og selskapets grunnleggende forpliktelser i forhold til GDPR. Vi sikrer våre nettsider og andre systemer ved bruk av tekniske og organisatoriske tiltak mot tap, ødeleggelse, tilgang, modifikasjon eller distribusjon av opplysningene dine av uautoriserte personer. Til tross for gode kontrollrutiner er det ikke mulig å fullstendig beskytte seg mot alle trusler.

Lenker til andre nettsider

Denne personvernerklæringen dekker ikke lenker til andre nettsider du finner på norgeklinikk.com, om det er noen. Disse nettsiden er ikke styrt av denne personvernerklæringen. Om brukere har spørsmål om deres siders personvernerklæring må man lese deres dokumentasjon og tilhørende personvernerklæring.

Sikkerhet

Norgeklinikk.com tar alltid forhåndsregler når det kommer til å beskytte din data og informasjon. Når brukeren sender inn sensitiv informasjon via nettsiden vil deres informasjon alltid være beskyttet på online og offline. Når vi samler inn sensitiv informasjon vil dataen alltid være kryptert og sendt til oss på en sikker måte. Brukeren kan selv bekrefte dette ved å hengelåsikonet i adressefeltet, samt å se for ‘https’ i begynnelsen på nettadressen.

Bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Informasjonskapsler er brukt av så og si alle websider på internettet og har blitt en del av hvordan selve internett fungerer. De er harmløs og brukeren kan selv velge å fjerne de fra sin egen datamaskin og andre enheter.

Samtykke ved bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Informasjon om betalingsprosessen

Når man gjennomfører en ordre på checkout-siden må brukeren oppgi nødvendig betalingsinformasjon for å kunne gjennomføre handelen. Data som er relevant til betalingsmetoden til brukeren vil ikke bli lagret av norgeklinikk.com og er kun prosessert av tredjeparts betalingstjenester, henholdsvis VISA, Mastercard eller American Express. Denne dataen vil alltid bli holdt trygg.

Behandling av varemerker

Alle varemerker som blir tilbudt i nettbutikken, design og/eller logoer er behørig registrerte varemerker og patenter til tredjeparter. Vi er ikke selv eiere av farmasøytiske merkevarer.

Oppgi korrekt informasjon

Det er viktig at vi har ditt fullstendige navn, korrekt telefonnummer, adresse og postnummer for at vi skal kunne levere uten problemer og forsinkelser. Det er ditt ansvar å forse oss med denne informasjonen, mens det er vårt ansvar å beskytte og lagre denne informasjonen korrekt, i henhold til gjeldende lovverk. Om du ved et uhell har lagt inn feil informasjon må du kontakte vår kundeservice umiddelbart.

Brukerprofil

Opplysningene som registreres i forbindelse med opprettelsen av en brukerprofil hos oss lagres selv om du eventuelt avslutter din brukerprofil for den påkrevde perioden. Dette er vi pålagt av myndighetene i forbindelse med blant annet. regnskapsføring, og dette sikrer også effektiv håndtering av eventuelle returer/reklamasjoner.

Våre anbefalinger til deg angående dine personopplysninger:

  • Hold alltid passordet sikret og ikke del det med noen, uansett omstendigheter.
  • Om du bruker en offentlig datamaskin som for eksempel på en internettkafé må du alltid sørge for at du logger deg av kontoen før du forlater datamaskinen.
  • Vi garanterer at vi ikke krever at kundene våre skal utlevere passordet sitt for bruk av nettstedet. Vi krever ikke at kundene våre skal utlevere data fra bankkontoer eller andre finansielle instrumenter. Enhver forespørsel som gjøres til deg via telefon, chat eller e-post bør ignoreres.

Kontakt vår kundeservice om du mottar en mistenkelig forespørsel som ser ut som den er sendt fra norgeklinikk.com. Forklar hva som har hendt og send gjerne ved screenshots.

Google Analytics

Norgeklinikk.com bruker en tjeneste fra Google Inc. som heter Google Analytics. Dette er en analysetjeneste som brukes til å analysere og se hvordan nettsiden blir brukt. Google Analytics tar i bruk cookies, eller informasjonskapsler som igjen gjør det mulig å foreta analysen. Disse cookiesene er små tekstfiler som lagres lokalt på enheten du bruker. Disse informasjonskapslene genererer informasjon om bruken av nettsiden. Disse informasjonskapslene pluss din IP-adresse blir sendt til en Google Server som holder til i USA og vil der bli lagret av Google. Her vil Google Analytics lage analyser av bruken av nettsiden og evaluerer hvordan nettsiden faktisk brukes.

Det vil deretter lages rapporter angående aktiviteten på nettsiden for operatørene av nettsidene og det tilbys annen bruk av nettsiden og internett-tjenester. Denne informasjonen vil Google overføre til et utvalg tredjeparter om det enten er et lovmessig krav eller om informasjonen blir behandlet på vegne av Google. Din IP-adresse vil ikke bli assosiert med noen annen data Google befinner seg å ha. Om ønskelig kan du kansellere bruken av cookies ved å gå inn i innstillingene i dine valgte nettleser. Der vil du finne et alternativ for å deaktivere informasjonskapsler. Om du tar dette valget vil du miste funksjonalitet på en rekke nettsiden som trenger cookies for å kunne fungere.

Ved at du er på denne nettsiden har du godkjent at Google bruker informasjonen på ovennevnte måte og for analysens formål.