Vi har åpent 24/7, med unntak av helligdager og helgedager
Norge gratis:

Om Oss

Vi er et nettapotek med lang fartstid i apotekbransjen. Vi har et stort utvalg av kjente merkevarer anskaffet gjennom samarbeid med veletablerte, sertifiserte produsenter av legemidler.

Siden oppstarten har selskapets filosofi vært at alle skal ha råd til de legemidlene de trenger. Norgeklinikk.com har ingen fysiske butikker og vi bestiller varer direkte fra produsentene. Dette, i kombinasjon med smarte logistiske løsninger og et fantastisk team gjør at vår nettbutikk kan tilby de aller beste prisene.

Hos oss handler du alltid trygt

Trygghet er vår høyeste prioritet i alle ledd av vår organisasjon. Det finnes mange uærlige leverandører som selger falske og dårlige legemidler, og problemet er spesielt utbredt på internett. Usertifiserte legemidler kan være direkte farlig for helsen. Ikke alle har onde hensikter, noen er rett og slett bare uforsiktig. Hos oss kan du stole på at alle produkter vi selger har gått igjennom utallige studier og tester. Vi tar absolutt ingen sjanser når det kommer til våre produkter, og er det noen som helst tvil om produktets egenskaper vil vi aldri tilby det til våre kunder. Vårt team av kvalifiserte farmasøyter holder seg alltid oppdatert på det nyeste innen forskning. Før et produkt blir presentert for markedet må det gjennom en rekke sikkerhetssjekker. Staten har sine krav og vi har i tillegg lagt til våre egne spesifikke krav for testing, attributter og brukervennlighet.

Trygghet handler ikke kun om produkter, men også om personlig data, betaling og leveranse. Din data holdes konfidensielt og kryptert i vårt system når den skrives inn. Den eneste dataen vi ber om er det som trengs for å levere produktene til din hjemmeadresse. Vi lagrer ikke din betalingsinformasjon, og personlig data vil aldri hverken gis eller selges videre. Når du kommuniserer med oss vil din identitet holdes anonym og korrespondansen vil aldri offentliggjøres. Så ikke vær redd for å stille spørsmål, vi står klar til å hjelpe!

Vår nettside støtter de største betalingstjenestene som Visa, Mastercard og American Express. Norgeklinikk.com har ikke tilgang til din betalings informasjon. Hele transaksjonen blir behandlet av betalingstjenesten.

Er noe uklart eller er det noe du er usikker på er det bare å kontakte vår kompetente og smilende serviceavdeling. Vårt mål er at du skal føle deg trygg og tatt vare på fra du først tar steget inn i vår nettbutikk til pakken er trygt hjemme på stuebordet.

Vårt Team

Vi er et team av farmasøyter, researchere, kundeservicearbeidere og logistikkansvarlige som jobber knallhardt hver dag for at du skal få den beste opplevelsen. Alle våre ansatte lever for å hjelpe medmennesker, og alle deler vår filosofi om å gjøre legemidler billig nok til at alle kan ha råd.

Våre farmasøyter har lang erfaring i legemiddelindustrien og setter sin stolthet i og alltid holde seg oppdatert på hva som skjer i bransjen. De er alltid på utkikk etter de beste metodene og midlene for å gjøre folks liv enklere samt øke livskvaliteten.

Leveranse

Vi benytter oss av lokale leverandører slik at pakken alltid kommer frem på en trygg måte. Varene blir sendt i en diskre innpakning så du har ingen grunn til å bekymre deg for at noen finner ut av dine kjøp. Om du lurer på hvor pakken befinner seg under transporten kan du alltid spore den opp ved hjelp av sporingsnummer. Pakken blir sendt 24-72 timer etter bestillingen er mottatt.

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Er du interessert i å holde deg oppdatert med det nyeste norgeklinikk.com har å tilby? Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi vil gi deg beskjed når spennende nye produkter er tilgjengelig i vår nettbutikk. Vi vil også fra tid til annen tilby rabatt gjennom vårt nyhetsbrev. Om du ikke lenger vil motta nyhetsbrevet er det enkelt å melde seg av. Klikk på lenken nederst i e-posten. Har du spørsmål rundt dette er det bare å kontakte support så hjelper vi deg.