Vi har åpent 24/7, med unntak av helligdager og helgedager
Norge gratis:

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Vi fungerer som et vanlig apotek, bare at her foregår bestillingene over internett. Dette gjør handelen mye enklere siden du kan shoppe akkurat når det passer best for deg. Du kan også bruke resept du allerede har skaffet deg eller bruke skjemaet på nettsiden vår.

Norgeklinikk.com eksisterer kun som nettapotek. Dette er et valg vi har gjort for å kunne tilby de beste prisene. Vi har ingen ekstra utgifter knyttet til eksterne lager eller fysiske butikker. Vårt fokus er å kunne tilby den beste webløsningen for å gjøre handelen smertefri og enkel for våre kunder. Ingen lange køer eller åpningstider. Vi er alltid åpne! Om du har spørsmål er det bare å kontakte vår supportavdeling som står beredt til å hjelpe deg på samme måte som personen i skranken.

Ja, vi har både ekspress- og standardlevering. Standard levering tar mellom 7 og 21 dager etter varen har blitt sendt fra vårt lager. Ekspresslevering tar mellom 5 - 7 dager. Du velger leveringsmetode under checkout etter du har lagt varene i handlekurven og er klar til å fullføre handelen.

Vi sender ordrene vi mottar i diskret innpakning slik at andre ikke kan se hva du har handlet. Størrelsen på forsendelsen kommer an på hvor stor ordren du har lagt inn er.

Når pakken har blitt plukket opp fra vårt lager av leveringsfirmaet kan den spores på nettet. Du vil få et sporingsnummer på epost som du kan bruke til å se hvor pakken befinner seg. Nettsiden du bruker til å spore pakken er https://www.17track.net/. Lokasjonen til pakken vil oppdateres hver gang den blir scannet inn på en ny terminal. Om sporingen sier at pakken har vært på samme lokasjon i mange dager i strekk kan det være lurt å kontakte leveringsfirmaet for å høre om pakken fortsatt er på vei.

Før man bruker et legemiddel burde man alltid konsultere med lege. Spesielt om man har, eller har hatt tidligere helseutfordringer. Gjør gjerne undersøkelser på vår webside og ta denne med til helsepersonell slik at de kan anbefale det beste alternativet til deg.

Noen medisiner krever resept, men ikke alle. Vi selger legemidler som både krever og ikke krever resept. Dette er da merket på siden. Om du allerede har resept kan den legges ved, om ikke kan du enkelt fylle ut et skjema på vår nettside.

Potensmidler fungerer ved å avstresse blodårene i penis noe som gjør det er enklere for blodet å strømme til penisen slik at man kan oppnå ereksjon. Forskjellige potensmidler har forskjellige metoder for å oppnå denne effekten. Selv om potensmidlet fungerer som det skal er ikke det en garanti for at man får ereksjon. Seksuell opphisselse er en viktig del av det å få ereksjon, og stort inntak av rusmidler som alkohol kan hemme effekten av potensmiddelet. Store måltider rett før eller etter å ha inntatt pillen kan også ha negativ effekt. Les pakningsvedlegget nøye for å oppnå mest mulig effekt. Om du likevel ikke får effekten du ønsker bør du kontakte doktor.

Vi selger en rekke forskjellige potensmidler med ulike egenskaper og priser. Les om de forskjellige alternativene og velg det som passer deg best. Ikke alle potensmidler fungerer like godt for alle, så ta en prat med legen om hva som er rett for din kropp.

Vi selger en forskjellige potensmidler med forskjellig virkningstid. Noen tar kun 15 minutter før man de trer i kraft mens andre tar opp til 60. Hvilket legemiddel du velger er avhengig av hvilken effekt du er ute etter, og hva som fungerer best for kroppen din. Konsulter med lege for å finne ut av hvilket legemiddel du bør velge.

Det er mange faktorer som avgjør om du får ereksjon eller ikke. Potensmiddelet gjør det enklere for blodet å strømme til penis slik at ereksjon kan skje. Det vil også sørge for at ereksjonen varer lenger. Hvor lenge, og hvor lang tid før effekten trer i kraft kommer ann på hvilket legemiddel du velger. Om du ikke får ønsket effekt kan det være et helsemessig problem og du bør da kontakte lege.

Potenspiller bør ikke tas med syrlige drikker som fruktjuice, og spesielt ikke grapefruktjuice siden det kan ha en negativ innvirkning på effekten. Den bør heller ikke tas med sterke alkoholdrinker. Det beste er å ta pillen med et glass vann. Man bør heller ikke innta store måltider med fettete mat rett før eller etter man har tatt potenspillen da dette kan kansellere effekten.

Med mindre annet er angitt skal legemidler oppbevares i romtemperatur på et tørt sted. Les alltid pakningsvedlegget for å se om det er spesialtilfeller. Noen legemidler skal for eksempel oppbevares i kjøleskapet. Legemidler bør også så langt det lar seg gjøre oppbevares i originalforpakningen. Dette er for å unngå forvekslinger med andre legemidler, noe som kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Våre legemidler er valgt ut for å være så trygg som overhodet mulig. Alle produktene har gått gjennom kliniske tester og har vært forsket på i flerfoldige år. Likevel har alle legemidler muligheter for å gi bivirkninger. Kontakt lege for å sjekke om din kropp er spesielt utsatt for bivirkninger fra spesielle legemidler. Les alltid pakningsvedlegget grundig for å lære hvilke potensielle bivirkninger legemidlet kan gi og hva man kan gjøre for å minimere sjansen.

Ja, vi selger også potensmidler til kvinner. Når det kommer til kvinner og seksualitet er det som oftest glidemiddel og vibratorer/dildoer man tenker på. Men for å øke sekslysten finnes det også potensmidler som er spesiallaget for kvinner. Disse fungerer som oftest ved å øke blodtilførselen til klitoris. På den måten vil klitoris bli mer følsom og både sexlyst og nytelse vil øke betraktelig.

Norgeklinikk.com selger kun sertifiserte godkjente legemidler av den bestekvalitet. Hos oss kan du alltid stole på at produktet du bestiller faktisk er det som blir sendt til deg. Våre produkter er valgt ut av farmasøyter med lang fartstid i bransjen. Vi gjør kontinuerlig research slik at vi alltid kan tilby de beste legemidlene med bevist effekt. Vi oppdaterer vårt sortiment etter hva forskningen tilsier og vi har alltid kundens trygghet som vår høyeste prioritet.

Om det mot formodning er utfordringer med din bestilling står vår kundeservice klar til å assistere.

Nei, vi selger eller leverer aldri fra oss din datainformasjon. For at nettsiden skal fungere vil noe data lagres ved ditt besøk. Denne datainformasjonen bevares alltid anonymt og vi vil aldri hverken gi eller selge din dataen videre. Dataen inneholder ting som hvilken nettleser du bruker, hvilken tid på døgnet du besøker siden og operativsystem. Sensitiv data vil alltid bli sendt til oss ved hjelp av en kryptert protokoll. Dette er noe man kan se i nettadressen ved at det står ‘https’ der s’en står for secure. Om du kontakter oss vil din korrespondanse holdes anonym og vi vil aldri gi denne informasjonen videre.